Zanimljivosti
14.10.2014.

U čemu sve mogu da uživaju super-bogati gosti hotela?

Noć u apartmanu koji košta 5.947 dolara u hotelu Ritz-Carlton u Nju Orleansu, primera radi, dolazi sa posebnim batlerom zaduženim za vaš mamurluk, tačnije, za ublažavanje istog uz pomoć vode, grickalica i masaža. 
 
Od besplatnih super-automobila do dolaska „sa neba“, postoji veliki broj hotela koji su spremni da svojim gostima pruže neverovatne prednosti, za određenu sumu novca. 
 
Svi koji se odluče za Six Senses Hideaway u Omanu, mogu da paraglajdingom dođu do svoje finalne destinacije, uz pomoć profesionalca naravno. 
 
Gosti hotela 1.000 u Sijetlu na raspolaganju imaju senzor u sobi koji osoblju govori da ih ne uznemirava, a ukoliko ne možete da se odvojite od svog ljubimca, hotel Monaco u Portlandu vam nudi psihijatra za ljubimce koji će vam reći do čega je vašem životinjskom prijatelju stalo i kako možete da unapredite vaš odnos. 
 
Gosti odmarališta The Club & Hotel spa u Džersiju na raspolaganju imaju sopstvenog batlera za sunce koji će im nanositi zaštitne kreme i čistiti naočari za sunce. 
 
Ukoliko volite rok muziku, posetom Hard Rock hotela u Čikagu sebi možete obezbediti besplatne Fender gitare, pojačalo i slušalice za vašu privatnu sesiju. 
 
Ritz Carlton u Nju Orleansu nudi rešenje za sve one koji ponekada vole da preteraju sa alkoholom u vidu posebnog batlera za mamurluk koji se stara da previše alkohola gostima ne uništi naredni dan. 
 
Odmaralište Four Seasons na Maldivima će vas putem telefona obavestiti o dolasku morskih raža kako biste na vreme stigli do vašeg ličnog glisera i krenuli u njihovo posmatranje. 
 
Za sve one sa malo više hrabrosti, ali i romantike, Namale Resort & Spa na Fidžiju nudi iznenadno kidnapovanje do tajnog vodopada gde će vam biti priređen romantičan piknik. 
 
Zaljubljenici u brzinu odsedanjem u hotelu Four Seasons na Beverli Hilsu na korišćenje dobijaju super-automobile, a gosti hotela The Benjamin u Njujorku mogu da se od uzbuđenja odmore spuštajući glavu na jastuke koje je dizajnirala NASA. 
 
Ukoliko volite da spavate do kasno, a ujutro imate obaveze, onda će vam Gaylord Opryland Resort & Convention Center u Nešvilu izaći u susret tako što će vas probuditi unapred snimljenom porukom koju su snimili neki od najpoznatijih lokalnih pevača kantri muzike. 
 
Izvor: Daily Mail/b92