Saveti za dobru kupovinu
11.03.2015.

NEW YORKER Athletics kolekcija je došla da je vidimo ponovo

Od marta ove godine će međunarodni prodavac odeće u svojim prodavnicama imati najnoviju sportsku kolekciju za muškarce i žene. Kolekcija obuhvata helanke, šortseve, majice na bretele, majice kratkih rukava, kratke topove, jakne i patike, odnosno potpuna je. Idealna je ne samo za dnevne treninge već i za opušten ulični izgled. Takođe je dostupna u 39 zemalja. 
 
Činjenicu da sportski funkcionalna odeća i moda ne moraju međusobno da se isključuju, je NEW YORKER već dokazao prošle jeseni kada je kompanija uspešno lansirala svoju prvu vlastitu sportsku kolekciju. Kao modna kompanija, NEW YORKER je posvećen zadovoljavanju visokih modnih standarda svojih kupaca: linija 'NEW YORKER Athletics' prati najnovije trendove sezone i posebno se izdvaja zanimljivim sloganima i upadljivim šarama u stilu 90tih. Pored klasične crne i moderne sive, dominiraju jake boje kao što su Boja Bazena (čisto plava), Boja Zalazećeg Sunca (jarko roze) i Boja Dubokog Okeana (tamno plava). Detalji su u Boji Limuna (neon zelena) i obezbeđuju ‘Wow!’ efekat. Zbog svega toga je ova sportska linija istovremeno i modna. Da bi mogla da odgovara većini kupaca, dostupna je u pet različitih veličina, od XS do XL, dok su patike u veličinama od 36 do 42.
 
Fotografije za kampanju koja prati novu sportsku kolekciju su snimane tokom januara. Prate temu “Grad je naše igralište” i prikazuju muškarca i ženu kako treniraju na ulicama Berlina. Oštra pozadina pravi kontrast sa svetlim i opuštenim stilom modela. Na ovaj način su nastale upečatljive fotografije koje savršeno prikazuju kolekciju.