Nagradne igre
21.12.2017.

Velika nagradna igra: Novogodišnje super nagrađivanje u Emmezeti!

Pridruži se i ti čaroliji Emmezeta prazničnog darivanja i štednje: Svakog dana novi popust! Svakog dana nova nagrada! Saznaj sve na - Novogodišnje super nagrađivanje u Emmezeti!

Ovu Novu godinu i Božić, Emmezeta slavi zajedno sa tobom. U veselom prazničnom duhu, velika nagradna igra Novogodišnje super nagrađivanje u Emmezeti! obradovaćete brojnim dnevnim i glavnim nagradama, kao i super popustima, koji se smenjuju počev od 20.12.2017. 

Kako da osvojiš dnevne i glavne nagrade i saznaš super dnevne popuste? Poseti Emmezetin zvanični sajt i pronađi nagradnu igru Novogodišnje super nagrađivanje u Emmezeti. Sve što treba je da se prijaviš i ostvaruješ mogućnosti da učestvuješ u dnevnoj nagradnoj igri, a odgovorom na zabavno pitanje otkrivaju ti se dnevni popusti koji te čekaju u narednom periodu. 

Svakog dana, od 20.12.2017. do 12.01.2018, u Emmezeti te očekuje mogućnost osvajanja dnevne nagrade uz jednostavno prijavljanje na sajtu, kao i popust na određenu kategoriju nameštaja, tehnike i dekoracije. Zaviri u Emmezeta kalendar poklona i popusta gde te čekaju brojna iznenađenja. 

Jednostavno se prijavi i možeš osvojiti televizor, veš mašinu, usisivač, dušek, ugradnu rernu, toster, jastuke i mnogo toga još najboljih brendova. Čekaju te čak 24 dnevne nagrade i 12 glavnih nagrada za koje konkurišu svi koji su ostavili svoje podatke za dnevne nagrade. 

Veliko izvlačenje dobitnika dnevnih i glavnih nagrada će biti 15. januara 2018. Priključi se i iskoristi šansu za super dobitke i popuste! Igraj svakog dana i možda baš ti budeš srećna dobitnica ili dobitnik. Vredi učestvovati!

Takođe, ne propusti da svratiš u Emmezeta centre u Beogradu i Čačku gde možeš izabereš sve potrebno za svoj dom. A čeka te i veliki izbor novogodišnjih ukrasa i praznične dekoracije za ceo dom.