Nagradne igre
06.04.2016.

Nagradni konkurs - Biram Stadion

Pozivamo vas da učestvujete u nagradnom foto konkursu „Biram Stadion” koji će trajati od 05. do 24. aprila, povodom trećeg rođendana Stadion Shopping Centra, jer vas očekuju 33 vredne nagrade!
Pravo učešća u konkursu imaju punoletna poslovno sposobna fizička lica koja prihvataju pravila konkursa, a nisu zaposleni kod Organizatora, odnosno zaposleni u SSC kod zakupaca lokala ili sponzora ili bilo kog pravnog lica koje učestvuje u organizaciji konkursa na bilo koji način, kao i njihovi najbliži članovi porodice: roditelji, deca i supružnici (u daljem tekstu: Zainteresovani učesnici).

Pravila Konkursa za kvalifikaciju i nagrađivanje učesnika:
1.Zainteresovani učesnici objavljuju svoje fotografije koje su uslikane u tržnom centru „Stadion" na Facebook stranicu Stadion Shopping Center sa heštagom #biramstadion. Svaki zainteresovani učesnik sa svog profila na Facebook društvenoj mreži može objaviti samo jednu fotografiju. 
2.Zainteresovani učesnici skupljaju poene tako što korisnici društvene mreže Facebook lajkuju objavljenu fotografiju. Cilj konkursa je da što veći broj ljudi lajkuje postavljenu fotografiju.
3.Ukoliko Zainteresovani učesnik ispuni sve uslove iz prethodne dve tačke, isti se kvalifikuje kao učesnik Konkursa.
4.50 učesnika Konkursa čije objavljene fotografije budu imale najveći broj lajkova ulaze u uži krug Konkursa.
5.Od 50 učesnika Konkursa, žiri Organizatora po sopstvenom nahođenju izabraće 33 učesnika konkursa koji će osvojiti nagrade.
Opis objavljene fotografije je isključivo heštag #biramstadion. Njegovo menjanje i dodavanje bilo kakvog teksta je strogo zabranjeno i bez upozorenja se kažnjava diskvalifikacijom iz daljeg takmičenja.
Zabranjeno je lažiranje i nasilno prikupljanje lajkova što se može izvesti preko veb sajtova koji služe za tu namenu, a od njih je najpoznatiji www.addmefast.com. 
Zabranjeno je objavljivanje fotografija koje su napravljene pre nego što je zvanično objavljeno da će nagradna igra biti održana.

Nagradni fond konkursa »Biram Stadion« sastoji se od:
·         2 vaučera za putovanje na Azurnu obalu za dve osobe 
·         6 vaučera za putovanje u Prag za dve osobe 
·         6 vaučera za putovanje u Veneciju za dve osobe 
·         6 vaučera za putovanje u Toskanu za dve osobe 
·         2 vaučera za kupovinu u objektu „Sport vision" koji posluje u okviru tržnog centra „Stadion"; 
·         3 vaučera za kupovinu u marketu „Roda" koji posluje u okviru tržnog centra „Stadion" 
·         2 vaučera za kupovinu u objektu „Optika Lila" koji posluje u okviru tržnog centra „Stadion"; 
·         2 vaučera za kupovinu u objektu „Lilly drogerie" doo Beograd koji posluje u okviru tržnog centra „Stadion"; 
·         2 vaučera za kupovinu u objektu „Carpisa" koji posluje u okviru tržnog centra „Stadion"; 
·         2 vaučera za kupovinu u objektu „Flormar" koji posluje u okviru tržnog centra „Stadion"; 

Konkurs počinje 05.04. od 17 h i traje do 24.04. do 18h.
Podaci o dobitnicima nagrada biće objavljeni u roku od 8 dana od dana završetka konkursa na internet sajtu: http://www.stadionshoppingcenter.rs i Facebook stranici Stadion Shopping Center.

Preuzimanje nagrade:
Od dana objavljivanja podataka o dobitnicima nagrada, isti imaju rok od 8 dana da potvrde da li prihvataju nagradu. Ukoliko to ne učine u ovom roku, smatraće se da su nagradu odbili, u kom slučaju će ova nagrada biti dodeljena sledećem učesniku prema broju lajkova objavljene fotografije, pa tako redom dok nagrada ne bude dodeljena.
Dobitnici nagrada na Konkursu imaju rok od 45 dana od dana javnog objavljivanja da preuzmu svoju nagradu u prostorijama Organizatora, a po isteku tog roka Organizator nije u obavezi da proglašenom dobitniku  uruči nagradu.
Za preuzimanje nagrade dobitnici nagrada moraju priložiti dokaz o identitetu (lična karta, pasoš) i potpisati potvrdu o preuzimanju nagrade.
Srećno!