Nagradne igre
18.06.2015.

Ušće prati ritam tvojih želja

Putovanje za dvoje u Pariz, i to na čuveni „Rock En Seine“ festival, glavna je nagrada velike letnje nagradne igre „UŠĆE prati ritam tvojih želja“ u kojoj posetioci UŠĆE Shopping Centra mogu da učestvuju od 20. juna do 19. jula.
 
Učesnike očekuju i brojne druge nagrade – karte za koncerte Exit, Seadance festival, Sziget Festival, koncert Erosa Ramacotija, zatim karte za Cineplexx bioskop, kao i Beer fest tokeni.
 
Kako bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da posetioci prikupljene račune od kupovine donesu na promo pult u holu UŠĆE Shopping Centra, a tu će dobiti kartice za učestvovanje koje ubacuju u kutiju. Za potrošeni iznos od 5.000 dinara može se jednom učestvovati, a kupovina od 10.000 dinara donosi još jedno učešće.
 
Tokom leta UŠĆE Shopping Center širiće festivalsku atmosferu celim Beogradom, pa će građani moći da uživaju u koncertima iznenađenja, sa različitim popularnim izvođačima, na brojnim gradskim lokacijama. U najvrelijim danima leta UŠĆE SC će postavljati i posebne rashladne tunele u kojima će svi zainteresovani moći da se osveže.