Nagradne igre
06.02.2015.

Dan Zaljubljenih u TC Ušće!

U ovom „ljubavnom kutku“ posetioci će moći da se fotografišu sa različitim rekvizitima i simbolima ljubavi i na taj način učestvuju u foto konkursu „Podeli ljubav“ koji im može doneti zanimljive poklone. 
 
Osim toga, učesnici će moći da ostave i svoje poruke voljenim osobama na „ljubavno drvo“ u ovom kutku. Istovremeno, svi koji žele mogu da učestvuju u foto konkursu „Podeli ljubav“ tako što će svoje fotografije sa ljubavnim motivima postaviti u aplikaciju na Fejsbuk stranici UŠĆE Shopping Centra.  
 
Autor najbolje fotografije dobiće vaučer u iznosu od 100 evra za kupovinu u UŠĆE SC, drugoplasirani dobija vaučer u iznosu od 70 evra za kupovinu u Sephora radnji, a trećeplasiranom sledi zvučnik za mobilni telefon Logitech. Sve učesnike očekuju i dodatni pokloni po izboru – specijalni poklon iznenađenja ili vaučer UniCredit Banke. Naime, ovaj vaučer omogućava da se kupovinom MasterCard prepaid kartice u vrednosti od 4.000 dinara, dobije na poklon prepaid kartica u vrednosti od 1.000 dinara. Ljubavni kutak i konkurs „Podeli ljubav“ organizuje UŠĆE Shopping Center, u saradnji sa UniCredit Bankom.