Nagradne igre
06.12.2014.

Osvojite najlepši poklon za sebe

Sve što je potebno da uradite je da u periodu od 02.12.2014. do 30.01.2015. godine plaćate Visa karticama na bilo kom prodajnom mestu u zemlji, registrujte se na www.rs.visa.com za učestvovanje u nagradnoj igri i sačuvate potvrdu o izvršenom plaćanju karticom (POS slip) do kraja nagradne igre.
 
Svakim novim plaćanjem, koje registrujete na navedenom sajtu, povećavate šansu da baš Vi budete dobitnik jedne od nagrada:
 
2x Mini One automobila
 
Izvlačenje nagrada će se obaviti u dve faze:
 
Prvi dobitnik će biti izvučen nakon prve faze promocije za registrovana i obavljena plaćanja od: 02. do 31.12.2014. godine
Drugi dobitnik će biti izvučen nakon druge faze promocije za registrovana i obavljena plaćanja: od 1. do 30.01.2015. godine
 
Podaci koji su neophodni kako bi se izvršila registracija za učestvovanje u nagradnoj igri su:
 
Ime, Prezime
Kontakt telefon
Datum transakcije, naznačen na potvrdi o izvršenom plaćanju karticom (slipu sa POS terminala)
Iznos transakcije u dinarima, naznačen na potvrdi o izvršenom plaćanju karticom (slipu sa POS terminala)
Banka u kojoj je izdata Vaša Visa kartica 
 
Nakon unošenja gore navedenih podataka elektronski sistem automatski registruje korisnika i istog zavodi pod jedinstvenim brojem, nakon toga korisnik Visa platne kartice postaje učesnik nagradne igre.
 
Želimo Vam mnogo sreće!
Nagradna igra je namenjena korisnicima Visa platnih kartica za fizička lica izdatih na teritoriji Srbije. Učesnik nagradne igre, koji bude izvučen kao dobitnik, da bi ostvario pravo da preuzme nagradu u obavezi je da pokaže na uvid organizatoru potvrdu o izvršenoj transakciji karticom na POS terminalu sa kojim se registrovao. Neograničen je broj pojedinačnih POS transakcija na osnovu kojih se korisnik Visa platne kartice može registrovati za učešće u nagradnoj igri, tako da se pod više registrovanih jedinstvenih brojeva može naći isti učesnik nagradne igre. Učesnici mogu dobiti više informacija o nagradnoj igri i preuzimanju nagrada (gde, kada i na koji način se nagrade mogu preuzeti) na internet stranici www.rs.visa.com ili preuzimanjem pravila nagradne igre za obe faze: Faza 1 i Faza 2..