Nagradne igre
04.12.2014.

Ove zime Teekanne greje i bogato nagrađuje

Nakon obavljene kupovine u bilo kom maloprodajnom objektu, učesnik u nagradnoj igri je potrebno da pošalje SMS na broj 4747, sadržaja: broj fiskalnog računa_(donja crta) ime i prezime_ime brenda (Teekanne). Na primer: 148966_NikolaNikolic_Teekanne
 
Nagradna igra počinje 1. decembra i traje do 30. decembra 2014. godine. U navedenom roku potrebno je da učesnik u nagradnoj igri pošalje bar jedan SMS.
 
Brojevi računa ostvarenih kupovina, koji su izvan perioda trajanja nagradne igre se ne uvažavaju prilikom preuzimanja nagrada. Za preuzimanje nagrada dobitnik je dužan da na uvid dostavi ličnu kartu ili pasoš, kao i originalne račune koji imaju traženi broj kupljenih proizvoda.
 
Rezultati Nagradne igre i imena svih dobitnika biće objavljena najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka nagradne igre u dnevnom listu „Večernje Novosti“ (koji se distribuira na teritoriji cele Republike Srbije) u januaru 2015. godine.
 
Dobitnici nagrada izvlačiće se automatski, softverskim programom koji podrazumeva nasumičnu kompjutersku selekciju. Izvlačenje će se vršiti u prisustvu tročlane komisije koju imenuje Priređivač. Dokaz o kupovini je račun koji kupac mora sačuvati i pokazati ga prilikom preuzimanja nagrade.
 
Izvučenim učesnicima, odnosno dobitnicima dodeljuju se sledeće nagrade:
 
I nagrada – jedan dobitnik, vozilo marke Reno Clio 4 Techno Feel 1.2, 16 v
II nagrada – jedan dobitnik, Infrasauna-BIBIONE 1
III nagrada – pedeset dobitnika, Teekanne SET (čajnik i šolja)