Nagradne igre
20.05.2014.

Kreiraj, prijavi, osvoji!

Telenor i Samsung, nakon dva uspešna ciklusa Dobre stvari App Builder takmičenja, pružaju ti mogućnost da usavršiš veštinu pravljenja aplikacija za Android pametne telefone i osvojiš vredne nagrade. 
 
Kreiraj i prijavi aplikaciju koja će promovisati tvoj kraj: lokalni sportski klub, muzej, pozorište, lokalnog heroja, školu, parkić, instituciju, manifestaciju, firmu, restoran, kafić, ili napravi bilo koju aplikaciju koja predstavlja nešto po čemu je tvoj kraj poznat ili bi trebalo da postane poznat. 
 
Dobre Stvari App Builder takmičenje ima za cilj da te upozna sa novim servisom, pomoću koga sam možeš da napraviš aplikacije za smart telefone. 
 
Uz Dobre Stvari App Builder nije potrebno programersko znanje kako bi brzo i lako napravio željenu aplikaciju. 
 
Budi lokalni heroj! 
 
Pomozi da tvoj kraj dobije besplatnu aplikaciju i osvoji vrednu nagradu za sebe! 
 
Imaš šansu da osvojiš Samsung Smart televizor, Samsung Note 3, Samsung Note10.1 2014 edition. 
 
Prijavom aplikacije na takmičenje stičeš mogućnost da osvojiš neku od vrednih Samsung nagrada ali i da aplikacija koju si napravio postane zvanična i objavljena na Samsung Apps mobile i na Google Play Store-u. 
 
Dobre stvari App Builder dodeliće nagrade za tri prva, tri druga i tri treća mesta, kao i do 100 besplatnih naloga za App Builder premium alat (besplatno uspostavljanje jednokratne nadoknade za korišćenje App Builder alata i besplatno jednogodišnje održavanje).
 
 
Više informacija na: appbuilder.dobrestvari.rs