Kupoholičarske vesti
24.08.2016.

GOMEX podržao -Banatske vredne ruke-

Dugogodišnja dobra saradnja između kompanije GOMEX i Turističkog centra Grada Zrenjanina i ove godine omogućila je organizaciju manifestacije "Banatske vredne ruke" po sedamnaesti put.

"Banatske vredne ruke" kao značajan etno program i u svrhu prezentovanja kulturne baštine ovog podneblja velikom broju posetilaca u skladu su sa politikom podrške dešavanjima kompanije GOMEX koja za cilj ima očuvanje etno baštine i običaja u sredinama u kojima poslujemo.
Ova manifestacija organizuje se u toku najpoznatije i najposećenije manifestacije u opštini Zrenjanin, i jednoj od desetak značajnijih manifestacija u Srbiji, a to su "Dani piva".

Na ovogodišnjem događaju se, ručnim radovima, brojnim slatkim i slanim specijalitetima, predstavilo više od 20 udruženja iz Zrenjanina i iz okolnih naselja, kao i gosti iz Vrbasa, Novog Miloševa i Kikinde. 

Inače, učesnici manifestacije "Banatske vredne ruke" su udruženja, klubovi, aktivi mesnih zajednica, organizacije, društva i drugi, koji žele i smatraju da znaju i mogu da se predstave u raznim vidovima narodnog stvaralaštva, i u skladu sa pravilnikom manifestacije koji je osmislio organizator.