Kupoholičarske vesti
10.05.2016.

Letnja kampanja za GUESS JEANS!

Američki modni brend GUESS predstavlja atraktivnu letnju reklamnu kampanju za 2016. godinu koja na jednom mestu okuplja zanosne modele - Emmu Stern, Miu Kang, Tinu Lozovskaia, Olgu Caro, Paula Roemera i Christiana Hogue koji podižu temperaturu u sunčanom Malibu, noseći najtrazenije ready-to-wear i modne detalje ove sezone. 

Kampanja, koju je režirao Paul Marciano, glavni kreativni director za Guess?, Inc., a slikao poznati modni fotograf, Rayan Ayash, prikazuje niz atraktivnih fotografija snjimljenih sa Guess modelima na plažama koje oduzimaju dah. Jaki zraci sunca savršeno se reflektuju o razbarušene frizure i besprekorno bronzanu kožu GUESS devojaka,  omogućavajući prirodnom svetlu da istakne njihovu neverovatnu lepotu.

https://www.youtube.com/watch?v=uUtKOkGJ9ik

Ženskom letnjom kolekcijom dominuraju lagane siulete, uključujući haljine, košulje na dugmiće, majce i odsečene teksas šorceve.  Kombinezoni sa zlatim dugmićima, haljine sa čistom heklanom konstrukcijom, maxi sa laganim prorezima sa strane, majce sa presovanim rukavima I otvorenim ramenima nesumnjivo daje smelu notu vašem ansamblu. 

Uklapanjem dvodelnih crno-belih korseta sa floralnim motivima i suknjama, Guess pruža moderan pristup vašoj letnjoj garderobi. Na pravi GUESS način denim se vraća ove sezone u skinny krojevima, ali i u formi kombinezona, majica i generalno u različitim pranjima i materjalima sa prišivenim cvećem i jako iscepanim detaljima. Ženski izbor tašni nudi široku selekciju stilova raznih oblika i veličina koje sa lakoćom ukrašavaju bilo koji letnji outfit.