Kupoholičarske vesti
19.04.2016.

Replay - Alessandra Ambrosio i Neymar glavne zvezde kampanje

Hyperfree Vam pruža najveću slobodu kretanja koju ste ikada doživeli noseći farmerke 

Hyperfree je odgovor na novi način života, koji se bazira na wellness i fitness principima, gde biti cool ide ruku pod ruku sa udobnošću. Sa Hyperfree linijom, REPLAY ne samo da oblači ljude, već unapređuje njihovo kretanje. Trenutak u kojem je indigo postao relevantan u atletskom svetu, kao i vrednosti koje jeans nosi u svom DNK, dovelli su do toga da vaše kretnje budu slobodno kao i vaše telo.

YOUTUBE video teaser https://www.youtube.com/watch?v=5DsquPchh30 

Glavne zvezde prateće kampanje za REPLAY HYPERFREE je brazilski dvojac, supermodel Alessandra Ambrosio i fudbaler Neymar, koji pokušavaju i da se odupru iskušenju da se ne pokrenu svoje telo dok nose Hiperfree farmerke. Ove dve zvezde, rame uz rame sa velikim brojem drugih brazilskih izvođača, su testirani granice novog jeansa pre nego što je sve kulminiralo eksplozijom pokreta, na način koji pokazuje da su REPLAY Hyperfree farmerke  jeans u kojem ne možete da se ne krećete. 


Sve manja razlika između atletske i leisure wear odeće zahteva više komfora kada je garderoba u pitanju. To je razlog zašto je Hyperfree izuzetno lagan, napravljen od prirodnih vlakana koji ga čine najfinijim denimom na svetu sa neverovatnom mekoćom kako spoljašnjom tako i unutrašnjom. Hyperfree je takođe 100% elastičan sa + 35% poboljšanom slobodom kretanja u odnosu na ranije najbolje proizvode u klasi.
 Hyperfree je dostupan u četiri kroja za dame i tri za muškarce. Ženski stilovi su skinny, slim low crotch cut, boyfit i boyfit jogging. Za muškarce su pripremljeni slim modeli, ali i jogging low crotch i slim low crotch. Svaki od ovih modela je dostupan u nekoliko pranja i nijansi.

#JeansYouHaveToMoveIn