Kupoholičarske vesti
06.04.2016.

LIU JO Modna razglednica neodoljive Jelene Rozge

Jelena Rozga, još jednu sezonu, s ponosom nosi laskavu titulu brand ambasadorke za neodoljivi italijanski fashion brand Liu Jo.

Popularna pevačica je na atraktivnim splitskim lokacijama savršeno otelotvorila sofisticirani duh branda, dok je iskusni zagrebački fotograf, Goran Čižmešija, zaslužan za street style fotografije koje prikazuju Liu Jo modnu arenu u kojoj Jelena ima glavnu ulogu. Šarmantna Splićanka bira raznolike tonove i krojeve s naglašenim detaljima koji ističu neprikriveni glamur istinske dive.

Nova Liu Jo kolekcija donosi sofisticirani izgled za istinsku damu koja idilično spaja romantičnost i senzualnu privlačnost u elegantan i savršeno uravnotežen stil. Liu Jo svaku ženu čini jedinstvenom i glamuroznom s posebnim ciljem naglašavanja osećaja snage koja je prožeta seksipilom.

Kroz modnu liniju, jeans modele i neizostavne accessoare, nova Liu Jo kolekcija donosi neodoljive komade za poslovne prilike, ali i slobodno vreme, dok idiličan spoj boja i monohromatskih uzoraka odlično naglašava najbolje od kolekcije.
Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz brige o detaljima, a savršeno se uklapa u moderan, urbani i poslovni outfit, ali i ležerne svakodnevne kombinacije.