Kupoholičarske vesti
08.02.2016.

GOMEX - Završeno renoviranje još jednog objekta u Zrenjaninu!

U ovom objektu kupovinu obavljaju ne samo stanovnici ovog naselja već i oni iz drugih delova grada koji ga prepoznaju kao mesto dobre kupovine.
Ono na šta smo posebno ponosni, jeste da smo ovaj objekat duplirali kada je u pitanju površina. Potrošači koji će obavljati kupovinu u ovom objektu od sada mogu da uživaju u proširenoj ponudi, u novom vizuelnom identitetu, ali i u posebnim stvarima kakav je mlin za kafu koji smo, uz maloprodajne objekte "Total" i "Dolja", instalirali i ovde u "Šumici". Za ljubaznu i brzu uslugu na gotovo 200m2 prodajnog prostora brine se 11 zaposlenih, a u ovom objektu se, uz standardnu ponudu, uvek nalazi i odličan izbor mesa u MAP pakovanju iz našeg Rashladno-distributivnog centra kao i kvalitetan izbor svežeg voća i povrća.
Radovi na ovom objektu završeni su u rekordno kratkom vremenskom roku, a objekat "Šumica" sada je usklađen sa novim standardima za maloprodajne objekte u sistemu Gomex-a.
Naša kompanija nastaviće i u toku ove godine da obnavlja svoje objekte u maloprodajnom lancu i da im daje novi izgled i funkcionalnost.