Kupoholičarske vesti
15.05.2010.

Ušće Shopping Center | Story Šoping groznica

 

U stilu zvezda, posetioci će moći da se fotografišu ispred specijalno dizajniranog Story wall-a, a poseban susret u kupovini s poznatim ličnostima biće omogućen dobitnicima nagrade koja se organizuje na internet straniciwww.story.rs/groznica i www.usceshoppingcenter.com.

Šoping groznica će trajati tri dana. Tako će u utorak, 18. maja, biti organizovan FASHION SHOPPING za sve modne kupoholičare, sreda, 19. maj je dan za BEAUTY and HEALTH SHOPPING, za sve one koji brinu o lepoti i zdravlju, dok je četvrtak, 20. maj dan za HOME SHOPPING, namenjenim svima koji planiraju kupovinu nameštaja i dekoracije, električnih uređaja, i ostale tehničke opreme.

Trodnevna Šoping groznica trajaće tokom čitavog radnog vremena UŠĆE Shopping Centra, od 10-22h.
Kao i prošle godine, najviše pažnje privlači kupovina s poznatim ličnostima u kojoj će uživati prijavljeni i nagrađeni posetioci Story i UŠĆE vebsajtova.

Story Shopping Night koji je organizovan prošle godine za jednu noć okupio je preko 50.000 posetilaca u UŠĆE Shopping Centru. Ovogodišnja Šoping groznica garantuje odličnu trodnevnu zabavu u UŠĆE SC!

shoppingroznica-TC-Usce