Dešavanja & Promocije
02.04.2018.

Na Forumovoj rođendanskoj proslavi oko 60 hiljada posetilaca

Forum šoping centar obeležio je popustima, zabavnim sadržajem i koncertom Dare Bubamare sedam godina od otvaranja, a od 31. marta do 1. aprila, koliko je proslava trajala, kroz centar je prošlo oko 60 hiljada posetilaca.


U usijanoj rođendanskoj atmosferi uživali su i najmlađi za koje je bila organizovana predstava kao i druženje sa animatorima obučenim u popularne crtane junake. Stariji sugrađani su učestvovali u PING PONG izazovu za šta su nagrađeni atraktivnim nagradama. Prvo mesto osvojio je Stefan Tasić koji je igru završio za 28 sekundi. Drugo mesto pripalo je Marku Stošiću, koj je do cilja stigli za 29 sekundi. Oba takmičara dobili su vaučere u vrednosti od 10,000 RSD za kupovinu u prodavnicama FASHION&FRIENDS, TOMMYHILFIGER, LEVI’S ili BATA. TOP FORM PLUS održao je atraktivan Piloxing trening. Ljubitelji dobrog šopinga uživali su u specijalnim popustima i do 70%.


Uz folk pevačicu Daru Bubamaru i njene hitove uživao je veliki broj Nišlija svih generacija, pevajući jednoglasno od prve do poslednje numere. Ovaj nastup u gradu na Nišavi bio je odlična uvertira za njen nastup u Štark Areni u Beogradu koji je zakazan za 21. april.