Dešavanja & Promocije
09.03.2018.

DIESEL JOGGJEANS kampanja STVORENE ZA BEKSTVO

Inspirisani najneuspešnijim kratkim internet ljubavnim pričama, DIESEL je snimio online film u kojem glavnu ulogu tumači jenas kao najbolji outfit partner na romantičnim sudarima. U prvom planu je momak koji odlazi na seriju najčudnijih online dejtova – od ledene kraljice, muškarca zvanog Monika koji ni najmanje ne liči na osobu sa slike koju je poslao svom potencjalnom partneru.

https://youtu.be/YLmzyfpavtM


Film je samo deo globalne integrisane kampanje koju je italijanska agencija Publicis osmislila, a koja obuhvata magazine, bilborde i seriju atraktivnih lokalnih aktivacija uključujući društvene mreže sa namerom da informiše i opremi serijske dejtere, zavisnike od online dejtinga.  Sledeći puta ako završite na sastanku sa nekim ko izjavi da želi da živi sa vama u šumi, daleko od civilizacije, nemojte sedeti skrštenih ruku. Obucite jogg jeans i budite u pripravnosti.


CREDITS:

Agency: Publicis Italia


Video:

Production Company: The Family

Director: Marco Prestini

Key Visuals:

Photographer: Andrea Olivo


Odabrani modeli linije JOGG JEANS dostupni su u prodavnici DIESEL u Beogradu – UŠĆE Shopping center, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.