Dešavanja & Promocije
09.02.2018.

DANI LJUBAVI I VINA U FORUM SHOPPING CENTRU

Niš, 9. februar 2018.- Predstojeći Dan zaljubljenih - Sveti Valentin i Zaštitnik vinogradara Sveti Trifun biće obeleženi petodnevnom aktivacijom DANI LJUBAVI I VINA od 10. do 14. februara u organizaciji Forum šoping centra. Niški hepicentar kupovine za tu priliku priprema takmičenje za najduži poljubac u Srbiji, ljubavne karaoke, degustaciju TIKVEŠ vina te popuste preko 60 odsto.

Kulminacija akcije povodom Dana zaljubljenih koja uključuje i petodnevna sniženja, zakazana je za 14. februar 2018, a svi posetioci koji žele da ovekoveče svoju ljubav imaće priliku da se fotografišu u specijalnim balonima od sapunice od 18h. Najzaljubljeniji svoju ljubav mogu dokazati u igri za najduži poljubac koja počinje u 18,30 časova. Najraspevaniji svoje emocije mogu pretočiti u najlepše melodije u okviru KARAOKE takmičenju pola sata ranije. Za rekordere, kao i najboljeg učesnika karaoka, Fashion Company je obezbedio vaučere u vrednosti od deset i pet hiljada dinara koje mogu da realizuju u radnjama FASHION&FRIENDS, TOMY HILLFIGER, LEVIS I BATA. SILVER SHOP će takmičare obradovati vaučerom u vrednosti od pet hiljada dinara; VINARIJA TIKVEŠ je obezbedila 10 boca vina, prodavnica PANDORA će zaljubljene nagraditi dvema šoljama, a CAFE NA ĆOŠKU priprema kafu i kolače.

Za učešće u takmičenjima prijavljivanje se vrši na infopultu Foruma, na telefon 018/522-229 ili na FB stranici Foruma https://www.facebook.com/forumnis