Dešavanja & Promocije
08.12.2017.

LEVIS PRAZNIČNA KOLEKCIJA 2017

Ove zime radost nalazimo u sadašnjosti, prihvatajući svaki vid spontanosti, i širimo je po čitavom svetu. Prazničnu sreću slavimo toplim, lako nosivim osnovnim modelima, savršenim za sve koji žele da u svakoj prilici istaknu lični stil. Od legendarnih komada koji nikada ne izlaze iz mode, do poklona kupljenih u poslednjem trenutku, koji će ipak zasigurno obradovati one kojima su namenjeni, Levi’s čini lakim potragu za must have komadima u kojima svako može da uživa.
 
Evo naših top predloga za žene, za prazničnu sezonu 2017.
 
Pre pedeset godina kreirali smo model 70505, ili ono što zovemo teksas jaknom, Tip III. Model koji su nosili rančeri, rok zvezde, kamiondžije i buntovnici, najprepoznatljiviji je među našim modelima teksas jakni. Za posebne prilike, imamo pravu stvar. Od klasične teksas jakne, preko kroja “bivši dečko”, pa do mekog i toplog modela sa veštačkim krznom, idealnim za zimu, za svakoga postoji opcija.

Čim temperature padnu, pravi izbor da budete spontani i kul predstavlja teksas jakna sa eko krznom. Isti model se izrađuje u rasponu od flanela i somota, do deluks kožne varijante, a masthev iz čitave kolekcije je model sa prelepim izvezenim crvenim ružama na rukavima, za luk “pozajmljeno od dečka”, ali sa ženstvenim detaljima. Ova jakna je ono što vam je nepohodno baš sada.

Kada vam zatreba poklon u poslednji čas, pravi izbor su Levi’s dukserice i majice sa printovima. Kao oličenje mode uličnog stila i autentično kul, svakoj devojci je potreban jedan duks sa grafikom da ga upari sa omiljenim skini modelom 501. Dizajn sportskih modela sa našim logom nosi u sebi dodir nostalgije, dok specijalno praznično ograničeno izdanje slavi blještavilo praznične sezone uz novu limitiranu seriju slepi miš modela sa Levis’® logom od srebrne folije, među kojima su majice, dukserice, kao i rančevi za džim, bejzbol i pletene kape.

Iz dnevne varijante možete lako preći u večernju ako masthev džemper od srebrnog lureksa uparite sa 721, uskim modelom farmerki, visokog pojasa i ganc novim patikama, ili sa mini teksas suknjom i čizmama na štiklu. A ako baš želite da zasenite sve svojim izgledom, ne treba vam ništa drugo do pilotska jakna SILVIA sa dva lica, od kojih je jedno od srebrnog satena i izvezenim gepardom, dok je drugo pliša meko na dodir.
 

Odabrane modele iz praznične kolekcije možete kupiti u LEVI’S radnjama u Beogradu – RAJIĆEVA shopping center, Ušće shopping center; Novom Sadu – Zmaj Jovina 8 i Nišu – FORUM Shopping centru.