Dešavanja & Promocije
17.11.2017.

Timberland - Radford i Goose Eye, jesen/zima 17.

Rođen je novi klasik
  
Za nadolazeću zimu Timberland je spremio novi proizvod od koga se mnogo očekuje. Zamisli klasik za sva vremena, istih legendarnih karatkeristika, ali sa modernim identitetom i novim izgledom, i dobićeš revolucionarnu vodootpornu duboku cipelu Radford 6”.
 
Originalni model Yellow Boot, rastao je s novim generacijama, nepomračenog sjaja, ostavljajući dubok trag u pop kulturi, i razvio se u Radford, čime je dobio novu dimenziju.Sada ova dva modela hodaju u paru, i nose iste DNK i nasleđe.
 
Redefinisanje jednog kultnog modela može biti trnovito, ukoliko nedostaju inovativnost i progresivnost: Timberland, kao jedan od najuticajnijih proizvođača obuće, prihvatio je izazov, fokusirajući se na istraživanje, kvalit materijala i inovaciju.
 
Poput stare, dobre priče, u kojoj je samo neki detalj promenjen, Timberland je dizajnirao Radford za avanture u divljini, da bude praktičan model, finih detalja, idealan za hladnije vreme; izrađen od najfinije, vodootoporne kože, Radford je poziv da se izađe napolje i prkosi svakom vremenu, jer je garancija kvaliteta potvrđena čuvenim Timberland logom, ručno utisnutim sa strane.
 
SensorFlex tehnologija, koja svakoj obući daje posebnu udobnost, mami da se čvrstim koracima ode u prirodu, i u njoj izgubi.Iako su po svojoj prirodi neodvojive od beskraja američkih pejzaža, Radford cipele su podjednako logičan izbor za grad, zahvaljujući najnovijoj SensorFlex tehnologiji i troslojnom đonu, koji pruža neprekidnu potporu i aktivno ublažava opterećenje pri svakom koraku.
 
Njegovi fleksibilni ulošci, koje je Timberland sam dizajnirao, prilagođavaju su različitim površinama i situacijama, tako da uvek pružaju solidne performanse u savladavanju urbanih izazova. Lakše za nošenje od svoih prethodnica, Radford cipele su novo lice ikone, koje hrabro spaja nasleđe i inovaciju, sigurno da će uskoro postati još jedan trajni Timberlandov uspeh.
 
Ovaj novi model cipela za sve uslove i prilike, odlično se slaže sa još jednim inoviranim klasikom, kakav je Goose Eye perjana jakna. Istinski must-have ove sezone, Goose Eye je novim krojem i savremenim izgledom, restilizovao toplu udobnost prethodnog modela.Namenjen onima koji su rođeni da uvek budu na otvorenom, ovaj model je napravljen od čistog najlona, čiji najsitniji detalji u sebi nose nasleđe istinske tradicije, dok su istovremeno spremna da pišu nova poglavlja u svakom kontekstu.Goose Eye je vodootporna jakna od tkanine ravnog tkanja i punjena pačijim paperjem, pa joj ekstremni klimatski uslovi nisu nikakav problem.Zahvaljujući štepanim pregradama, minimizovana je propustljivost, što ovaj trikotažni komad čini izdržljivijim.

Odabrane modele iz ove linije možete kupiti u TIMBERLAND radnjama u Beogradu – Rajićeva Shopping center, Ušće shopping center, Delta city kao i Novom Sadu – Zmaj Jovina 5, te multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.