Dešavanja & Promocije
07.11.2017.

LETS GET PARTY STARTED - PRAZNIČNA REKLAMNA KAMPANJA FW17

Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je prazničnu kampanju za zimu 2017. pod nazivom „Let’s get party started“. Glavni protagonisti kampanje su pobednici nesvakidašnjeg youtube show  „Obuci me, svuci me“, nastalom u saradnji sa Wannabe magazine. 

U središtu pažnje nalaze se parovi koji su publiku i stručni žiri osvojili svojim šarmom, izuzetno jakom pozitivnom energijom, ali i originalnim načinom na koji prikazuju ključne komade brendova iz ponude Fashion&Friends.Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Alek Živković.

U kampanji su prikazaniMUST HAVEkomadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude FASHION&FRIENDS kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Levi’s, Manila Grace, Steve Madden, Scotch&Soda, Calvin Klein jeans, SuperDry, Timberland, Levi’s, NZA New Zealand i drugi. 
Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva, Bar i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

CREDITS:
Photo:
Alek Živković – Wannabe magazine

Make up
Nadica Lekić - Wannabe Magazine

Styling:
FASHION&FRIENDS

Models:
Nikola Kljajić, 
Sanja Uzelac, 
Anđela Nikolić, 
Ivan Nikolić, 
Una Zeljković, 
Tijana Šaldić

Video:
Marija Timotijević - Wannabe Magazine