Dešavanja & Promocije
14.09.2017.

NEST retail parkovi stižu u Kraljevo, Užice, Vršac, Rumu i Obrenovac

Češka kompanija RC Reinvest uskoro otpočinje svoju ekspanziju na našem tržištu otvaranjem prvog retail parka.
 
U planu je širenje na ukupno pet lokacija u zemlji. Kako je saopštila kancelarija RC Reinvest u Beogradu, prvi NEST retail park biće otvoren 1. decembra u Kraljevu koji se nalazi uz novu sportsku halu u tom gradu. Na 5.000 kvadrata prodajnog prostora, svoje maloprodajne objekte otvoriće Intersport, Deichamnn, Takko, Lc Waikiki, Top Shop i Delez Srbija koji će otvoriti Maxi supermarket na 850 kvadrata. Posetiocima će na raspolaganju biti 140 parking mesta i dodatnih 300 koji se nalaze uz sportski centar. 

Kompanija je najavila i da će retail parkove otvoriti i u Vršcu, Užicu, Rumi i Obrenovcu. Retail park NEST Vršac zauzimaće površinu od 2.999 kvadrata u prvoj i 3.500 kvadrata u drugoj i trećoj fazi. Obenovac će dobiti jedan od veći retail parkova koji će se prostirati na više od 13.000 kvadrata, i raspolagati sa više od 400 parking mesta. Planirano je da njegova izgradnja bude završena u prvom kvartalu 2019. godine. Iste godine i građani Rume mogu da očekuju dolazak NEST retail parka koji će se prostirati na 9.058 kvadrata. 

Kompanija je osnovana 2005. godine u Češkoj i do sada je izgradila više od 100 objekata. Poslovanje se odvija u četiri evropske zemlje.

Izvor: www.retailserbia.com