Dešavanja & Promocije
02.06.2010.

VIP | Besplatni minuti u romingu u celoj Evropi

 

Učešćem u promociji  može da se uštedi do 75% u odnosu na regularne Vipove cene rominga u Evropi. U okviru ovog paketa minuti mogu da se koriste za roming pozive prema svim brojevima u posećenoj zemlji i Srbiji, kao i za dolazne roming pozive iz bilo koje destinacije. 


Kako bi koristili prednosti ove promocije, korisnici treba da pošalju SMS sa tekstom ,,20’’ na broj 1286 kada su u romingu i da u posećenoj zemlji odaberu mrežu preporučenog partnera. 

Takođe, Vipovi pripejd i postpejd korisnici koji budu letovali  u Crnoj Gori će roming plaćati samo 14.9 dinara po minutu za pozive prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori. Cena dolaznih poziva je samo 7.9 RSD po minutu, koliko se naplaćuje i slanje SMS poruke.  Specijalne cene važe u okviru crnogorske T-mobile mreže. Vipove pripejd kartice moći će elektronski da se dopune na više od 1300 prodajnih mesta u svim crnogorskim turističkim centrima, koja se lako prepoznaju jer su obeležena Vip logom. 

Vip je nedavno svojim postpejd korisnicima ponudio i specijalne pakete sa besplatnim minutima i prenosom podataka koji važe u preporučenim mrežama širom Evrope. Paket ,,Euro Pozivi 30’’ sadrži 30 minuta za roming i međunarodne pozive po ceni od 990 dinara mesečno. Korisnici takođe moga da odaberu jedan od 3 paketa za prenos podataka koji uključuju 5, 10 ili 50 megabajta mesečno za pretraživanje interneta, elektronsku poštu i MMS komunikaciju u celoj Evropi. 

Sve cene su prikazane bez poreza i nadoknade za uspostavljanje poziva. Važenje paketa ,,Letnji Roming 20’’ je 7 dana od aktivacije, a može da se aktivira jednom mesečno/po obračunskom periodu. 

Vipove roming ponude važe od 1. juna pa sve do kraja septembra ove godine.