Dešavanja & Promocije
29.05.2010.

MTS | Mobi karte za reviju filmova u Sava Centru!

Mobi karte za filmove Komplikovano je, Da li ste čuli za Morganove, U vazduhu, Pisac iz senke, Ne zaboravi me, Prekinuti zagrljaji, Koko pre Šanel, Koko Šanel i Igor Stravinski, Priča o igračkama 3 i Plan B možete kupiti od kuće ili sa bilo kog drugog mesta, jednostavnim slanjem SMS poruke.

Ulaznice za odabrani film dobijate direktno na svoj mobilni telefon u vidu bar koda ili numeričke šifre u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i sa sobom ponesete mobilni telefon. Ulaznice možete preuzeti na Info pultu kod Velike sale Centra „Sava".

Broj karata može biti 1 ili 2.
Cena jedne karte je 250 dinara, sa PDV-om. 
Cena naknade je 60 dinara, bez poreza.
Broj karata je ograničen

USCE_Filmovi_mts

MOBI karte za repertoar Centra "Sava" - Da biste kupili Mobi karte za filmove na repertoaru Centra "Sava", SMS poruku sa tekstom naznačenim u uputstvu pošaljite na kratki broj 5000.Slanjem jednog zahteva možete kupiti maksimalno dve ulaznice. Bez obzira da li kupujete jednu ili dve karte, cena nadoknade je ista. MOBI karte za odabrani film i termin dobićete direktno na svoj mobilni telefon u vidu bar koda ili numeričke šifre u okviru SMS poruke. Neophodno je da ovu poruku sačuvate i sa sobom ponesete mobilni telefon. Ulaznice možete preuzeti na Info pultu kod Velike sale Centra „Sava".

više informacija na sajtu www.mts.telekom.rs