Kupoholičarske vesti
03.10.2016.

Ove jeseni odličnih pet gorenje mašina za pranje veša

Sa novom školskom godinom ne dolaze samo domaći zadaci i ocene, već i veće količine prljavog veša i sportske opreme. Kreativne aktivnosti sa decom obično se završe kreativno oslikanom garderobom, ali ako imate pravog pomoćnika pri ruci, pranje veša postaće jednostavno zadovoljstvo.

Savremena tehnologija, pristupačna cena i dimenzije Gorenje veš mašine koja će se lako uklopiti u svačije kupatilo, olakšaće vam svakodnevnu brigu o vešu i omogućiti da provedete više vremena sa svojim bližnjima.

Zahvaljujući praktičnom izboru funkcija i programa pranja, lako ćete pronaći najpogodniji za veš koji perete. Primera radi, TimeCare program je pogodan za brže pranje manjih količina ili manje prljavog veša, dok AllergyCare koristi više vode i dodatno ispiranje za one sa osetljivom kožom.
Među Gorenje mašinama za pranje veša možete pronaći i one sa visokim energetskim razredom A+++, sa kojima ćete ostvariti potrošnju nižu za 30% u odnosu na A energetski razred, čime ćete dodatno uštedeti kućni budžet.

Potražite svoju idealnu mašinu po specijalnoj akcijskoj ceni do 19. oktobra, a Gorenje vam uz to daruje i Ariel prašak za 40 pranja.