Kupoholičarske vesti
17.05.2016.

Timberland brodarice!

Timberland klasika osvežena novim bojama i materjalima 


Dok je moda povezana sa trendovima koji dolaze i prolaze, stil je večan. U pitanju je stara dosadna izreka, ali i dalje opravdana, jer je istinita. Postoji nekoliko fashion komada koji prevazilaze modu ali ostaju odlika neprolaznog stila, a brodarice su jedne od njih. 

Kultni Timberlandov zaštitni znak od 1979. godine, brodarica, služila je kao cipela za palubu ali i kao urbani izbor obuće. Malo drugih tipova obuće ima takvu praktičnu višestranu primenu kao brodarica koja funkcioniše u dosta stilova, bilo da je reč o preppy, chic ili sportskoj varijanti. 

Njen izdržljivi dizajn znači da je pogodna za radnu obuću, ali i kao savršena letnja cipela. Lako se navlači i svlači tokom vrelih letnjih dana. Za proleće/leto 2016. Timbelrnad je oživeo svoju klasičnu Boat Shoe siuletu, ponudivši je u različitim materjalima, kao sto su vrhunska koža, elastični antilop, ali i u mnogo jarkih letnjih boja - pre svega plavoj, zelenoj i žutoj. U ženskoj kolekciji, brodarica je savršen primer obuće koja je funkcionalna i praktična, elegantna i ženstvena.

Kolekciju brodarica možete kupiti u prodavnicama TIMBERLAND u Beogradu – Ušće shopping center i Delta city, kao i Novom Sadu – Zmaj Jovina 5.