Dešavanja & Promocije
20.11.2015.

Dočekajte zimu u velikom stilu!

Fashion Park Outlet Centar Inđija Vas je za vas pripremio novo sniženje cena u periodu od 20. do 30. novembra. Očekuje vas deset dana sjajne kupovine. 
 
Da li ćete izabrati reebok ili adidas zimsku jaknu, Replay ili Diesel farmerice na vama je da odlučite! Iskoristite dodatnih 20 odsto popusta na već snižene outlet cene najpoznatijih brendova Replay, Adidas, Puma, Tommy Hilfiger, Reebok, Converse i mnogih drugih!
 
 
* Putarina od Beograda do Fashion Park Outleta sada samo 60 rsd!
 
Ove nedelje uspostavljen je novi sistem za naplatu na autoputu Beograd-Subotica, po kojem putarina do Fashion park outlet centra Inđija iznosi samo 60 dinara u jednom pravcu iz Beograda. Šoping nikada nije bio lakši, brži i jeftiniji.
 
Novi sistem za naplatu na autoputu Beograd-Subotica, koji će kupcima doneti jeftinije putarine, počeo je da radi u ponedeljak, 16.novembra.
 
Vozači putničkih automobila koji su sada plaćali 240 dinara putarinu do Novog Sada, sada će za istu relaciju plaćati 190 dinara. Oni koji se s autoputa isključe ranije, plaćaće samo za deo puta koji pređu, odnosno SAMO 60 dinara od Beograda do Inđije, stoji u saopštenju Ministarstva građevinarstva. Novosađani će za relaciju do Fashion parka sada plaćati 180 dinara.