Kupoholičarske vesti
27.10.2015.

NEW YORKER otvara prodavnicu u Zrenjaninu!

Nova prodavnica će ponuditi širok izbor poslednjih trendova svih NEW YORKER linija: FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED na skoro 900 kvadratnih metara prostora koji stavljaju ovu prodavnicu na drugo mesto naših najvećih u Srbiji. Bićete u prilici da vidite sve što je trenutno moderno, farmerke, sportsku garderobu, kao i ono što modno osvešćeni mladi nose svakodnevno na ulici. Sve to će biti dopunjeno modnim dodacima i donjim vešom.
 
Povodom otvaranja prodavnice ćemo organizovati žurku u četvrtak, 29.oktobra tokom koje će promoteri u centru deliti NEW YORKER flajere. U prodavnici će biti dostupne specijalne ponude i popusti, kako bismo proslavili otvaranje. Posetioci će dobiti popust od 500 RSD, na kupovinu od 2.500 RSD i popust od 1.000 RSD, na kupovinu od 5.000 RSD.
 
NEW YORKER KOLEKCIJA JESEN / ZIMA 2015:
 
ŽENE – sportske farmerke u kombinaciji sa dečačkim kaputima i velikim (oversized) pletivom. Razigrane haljine, prsluci sa resama, pantalone, antilopske čizmice i veliki šeširi. Uske farmerke i ogrtači u marsala boji ili boji karija, kombinovani sa teget i crnom za savršen izgled iz 70tih godina. Ženstvene haljine i koža se susreću sa krznenim kaputima koji su “must have” za ovu sezonu. 
 
MUŠKARCI – Neutralne boje kao što su siva i plava donose čistoću. U kontrast njima su asimetrični krojevi, kako bi začinili vaš izgled. Kombinacija tamno crvene i boje karija će se pobrinuti za jesenje raspoloženje. Košulje su tu za sređivanje, farmerke i patike za ležernost. Kožnom ili proštepanom jaknom upotpunite svoj stajling.
 
NEW YORKER je prisutan u Srbiji od 2007. godine i prodavnica u Zrenjaninu će biti 19. po redu koju nemački brend otvara. Najveća NEW YORKER radnja u zemlji se nalazi u Beogradu, u tržnom centru “UŠĆE” i prostire se na skoro 1.000 kvadratnih metara.
 
NEW YORKER tim vas čeka na žurci koja će biti organizovana u novoj radnji u Zrenjaninu u četvrtak, 29.oktobra 2015. u 10h. 
 
NEW YORKER prodavnica
 
Bagljaš - Zapad 5, 23000 Zrenjanin
 
Radno vreme: Ponedeljak – Nedelja: 10.00h – 22.00h