Zanimljivosti
16.09.2015.

Don Don inetgralna pločica sa lanom i susamom!

Svi oni koji paze na svoje zdravlje i liniju od sada će moći da uživaju u još jednom proizvodu brenda Tvojih 5 minuta – integralnoj pločici sa lanom i susamom. 
 
Ova hranljiva užina koja obezbeđuje dovoljno energije za dug dan u školi ili na predavanjima, obezbediće organizmu potrebnu količinu biljnih vlakana, kardioprotektivnih masnih kiselina (oleinska, linoleinska, arahidonska), i veoma važne vitamine i minerale, kao i antioksidanse. Osim što ćete uživati u divnom ukusu i hrskanju pločica, imaćete dovoljno energije za aktivan dan, bićete siti i unećete veoma korisne hranljive sastojke.
 
Integralne pločice pravljene od punog zrna žita i obogaćene semenom lana i susama, potrošači će već tokom septembra meseca moći da pronađu u svim većim trgovinama širom Srbije.
 
Pod poznatim brendom Tvojih5 minuta kompanija Don Don proizvodi tostove i peciva, slatka i slana, krofnice, smrznuta testa i podloge za picu, kao i druge smrznute proizvode za doradu.  
 
Sve informacije o novim, ali i onim dobro poznatim proizvodima kompanije Don Don, možete pronaći na sajtu www.tvojih5minuta.rs