Kupoholičarske vesti
15.09.2015.

Immo Outlet Centar - Proslava šestog rođendana!

Pridružite se nezaboravnoj fiesti povodom 6. rođendana IMMO Outlet centra. Od 17. do 20. septembra očekuju vas sjajni popusti i četiri dana najluđe zabave za celu porodicu: selfi sa pinjatom, kreativne radionice, sportske animacije, beauty saveti, igre za decu kao i glavni rođendanski događaj – otvaranje IMMO pinjate i kiša slatkiša uz nastup DJ-a. Proslavimo IMMO rođendan zajedno!

Proslava počinje 17. septembra sa modnim danom, tokom čijeg trajanja će dame imati priliku da isprobaju poslednje beauty i make-up trendove, kao i da srede frizuru. Za ljubitelje nakita, kako za odrasle, tako i za decu, biće organizovane kreativne radionice pravljenja nakita, kravata i ostalih modnih detalja, među kojima je i face painting za najmlađe. Za prave ljubitelje mode biće organizovano i druženje sa poznatim modnim kreatorima i stilistima koji će davati savete kako da uvek budemo obučeni u tendu.
 
Petak 18. septembar biće posvećen zdravom životu i sportu. Ispred IMMO Outlet Centra biće organizovano vežbanje joge, turnir u košarci za očeve i sinove, saveti u fitnesu koje ce deliti Ana Marija Žujović, kao i druženje sa poznatim sportistima. U nastavku programa očekuje vas i druženje sa nutricionistom, zatim degustacija organske hrane, kao i prezentacija cvetnih esencija. Na samom kraju posetioce očekuje potpisivanje knjiga naših poznatih pisaca.
 
Za vreme trajanja slavljeničkih dana, spremili smo i jednu slatku poslasticu, zanimljivu igricu u kojoj će posetioci biti pozvani da pogađaju koliko kilograma slatkiša ima u pinjati, a zatim na Facebook i Twitter zvaničnim stranama IMMO Outlet Centra mogu i učestvovati u konkursu i osvojiti sve slatkiše u istoj količini u kojoj se nalaze i slatkiši u pinjati.
 
U skladu sa slavljeničkim raspoloženjem, tokom četiri rođendanska dana, radnje IMMO Outlet Centra su specijalno za vas i ove godine spremile su odlične popuste, koji će vam omogućiti da, osim dobre zabave, vašim najdražima i sebi obezbedite omiljene komade odeće, obuće i aksesoara, ali i igračke za decu, kozmetiku, knjige i proizvode za domaćinstva po više nego povoljnim cenama.
 
Zato, iskoristite ovu priliku i dođite u IMMO Outlet centar da zajedno proslavimo naš 6. rođendan.