Dešavanja & Promocije
28.08.2015.

OTVOREN RENOVIRANI "TOTAL" U ZRENJANINU

Objekat su svečanim presecanjem vrpce otvorili vlasnik i osnivač komanije "GOMEX" Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.
 
"Ovaj objekat smo otvorili pre osam godina i to je praktično bio naš prvi ozbiljan ulazak u trgovinu. Mnogo stvari koje smo u međuvremenu naučili, upravo smo ovde savladali, uz pomoć naših potrošača. Opredelili smo se da renoviramo naše prodavnice, ali ovde smo napravili jedan veliki zahvat - uložili smo 380.000 evra, jer ovo mesto u Zrenjaninu zaslužuje vrhunsku prodavnicu" - naglasio je Goran Kovačević, zahvaljujući se ljudima iz naše kompanije koji su ceo posao odradili za deset dana, radeći 16 sati dnevno, zatim izvođačima radova, od kojih su 90 posto poslovni saradnici "Gomexa" iz Zrenjanina. Direktor Kovačević se zahvalio i gradu Zrenjaninu na blagovremeno i brzo izdatim svim dokumentima i dozvolama.
 
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić ocenio je investiciju u renoviranju TOTAL-a kao značajnu za grad Zrenjanin.
"Posebno je značajno to što domaći investitori vide Zrenjanin kao dobro mesto za ulaganje i širenje svog posla. Jedna od potvrda je i otvaranje renoviranog objekta TOTAL, ali i činjenica da "GOMEX" i drugi ulagači kupuju zemljište ovde, uz nova zapošljavanja i radna mesta" – naglasio je Janjić, poželevši našoj kompaniji uspehe na poslovnom polju.
 
Renoviranjem i osavremenjivanjem, potrošačima je ponuđen niz novina koje će značajno doprineti povećanom zadovoljstvu kupovine u TOTAL-u. U ovaj objekat ugrađene su nove rashladne vitrine, a tu je i poslednja generacija kasa koje su po prvi put instalirane u nekom maloprodajnom objektu GOMEX-a. Novine su načinjene i po pitanju unutrašnjeg dizajna, kao i spoljašnjeg brendiranja. Ova vizualna poboljšanja takođe su usmerena ka opuštenijoj atmosferi koju TOTAL pruža tokom kupovine.
 
Ekspres restoran koji će raditi u sklopu novog objekta takođe je "osveženje" koje od sada nudi TOTAL. U ovom delu objekta potrošači će po veoma pristupačnim cenama moći da uživaju u ponudi prave domaće kuhinje, u jelima pripremljenim u kratkom roku od najkvalitetnijih sastojaka. Uz priliku za obedovanjem u samom ekspres restoranu, potrošači će obroke moći da kupe u sklopu svoje redovne kupovine u samom maloprodajnom objektu i da ih ponesu kući i uživaju u njima u toplini svog doma. 
 
Otvaranju renoviranog objekta TOTAL prisustvovao je i veliki broj poslovnih partnera i saradnika naše kompanije, koji su imali samo reči hvale za ovaj strateški poduhvat GOMEX-a.