Kupoholičarske vesti
30.07.2015.

Veliki popusti za penzionere u RODA Megamarketima!

Nova akcija koju su Roda Megamarketi pokrenuli omogućiće penzionerima da svake srede, u svih 36 prodajnih objekata širom Srbije i uz vaučer koji im Roda Megamarketi poklanjaju, ostvare popust od 20% na tri artikla koja sami odaberu. Ova akcija omogućiće svim penzionerima ne samo uštedu, već i mogućnost da planiraju svoju kupovinu. Na ovaj način, penzionerima će artikli, namernice, i veliki broj sveg ostalog što se nalazi u širokom i bogatom asortimanu Roda Megamarketa, biti dostupnije i prihvatljivije njihovoj potrošačkoj korpi. Možda će baš ovo biti prilika da sa manje brige krenu u nabavku, da se časte neobičnom kupovinom ili možda da iskoriste popust kako bi obradovali svoje unuke nekim poklonom iz bogate ponude proizvoda za decu.
 
Kako se koncept Roda Megamarketa zasniva na najraznovrsnijoj i najbogatijoj ponudi različitih artikala od prehrane do neprehrane, vaučeri se mogu iskoristiti tokom leta prilikom nabavke proizvoda potrebnih za more ili izlet u prirodi, a mogu se iskoristiti i kao idealna prilika da obradujete vaše domaćinstvo cenama nižim za 20% od onih koje važe za sve ostale potrošače.
 
Briga o najstarijima, pre svega o njihovim potrebama, navikama kroz pogodnosti, specijalne popuste i akcije, je praksa koju RODA Megamarketi neguju više od dve decenije.