Kupoholičarske vesti
25.06.2015.

Srpska manekenka oduševila na Liscinom modnom spektaklu!

Dragulj slovenačke obale, Portorož, je ugostio gala modnu reviju donjeg veša i kupaćih kostima Lisca, koja je predstavila modne smernice za proleće i leto 2016. Modnom pistom se prošetala internacionalna ekipa manekenki, među kojima je zablistala i naša Aleksandra Tasić. 
 
Aleksandra se nakon osvojene titule prve pratilje na takmičenju Miss Bikini 2012. godine u Kini, otisnula u svet i uspešno radi ne samo u Evropi, već i u Aziji. Sa piste se zavodljivo smešila u Liscinim modelima koji su joj savršeno stajali. Pored nje smo mogli da vidimo i Tinu Katanić iz susedne Hrvatske, koja je 2006. proglašena za kraljicu Hrvatske.
 
Događaj, koji su pratili domaći i strani poslovni partneri iz više od 30 država, mediji i poznate ličnosti, je raznolikom kolekcijom, muzikom i stajlinzima uspeo da preplete prošlost sa nadolazećim modnim trendovima. Nostalgičnim izborom muzike nas je Lisca provela kroz 6 decenija – za našu najintimniju garderobu Lisca brine od 1955. i ove godine slavi 60. jubilej. Modnu priču su obeležili moderni, elegantni i senzualni modeli donjeg veša i kupaćih kostima, koje je kreirao tim modnih kreatorki na čelu sa direktorkom razvoja u Lisci, Dragicom Gantar. Dizajnerke Marjana Češnjevar, Suzana Gorišek, Klementina Kranvogel, Melita Letnar i Maja Ratajc su kreirale trendove za sledeću sezonu, koje odlikuje širok spektar boja i atraktivnih dezena. Večna crna je sada rame uz rame sa kraljevsko plavom i različitim nijansama ljubičaste i zelene.  Razigrana kolekcija Cheek by Lisca je oduševila živahnim, svežim izborom prolećnih boja kao što su žuta, roze i zelena. Kolekcija kupaćih kostima donosi ne samo pastelnu eleganciju, energične boje i cvetne dezene, već i jednobojni glamur i zavodljive životinjske motive na smelim modelima, koji će biti dostupni u najrazličitijim kombinacijama među kojima je moguće pronaći savršen model za svačiji ukus i oblik tela.
 
Modna poslastica je sačuvana za kraj revije – ekskluzivna linija donjeg veša Prestige, koja je kreirana posebno za ovu priliku. Sofisticirani krojevi u belim, zlatnim i bakarnim nijansama. Romantična čipka, vez i kristali su dočarali raskošnu, provokativnu i senzualnu kolekciju, i na taj način zaključili događaj kojim je Lisca obeležila 60 godina uspešnog poslovnog putovanja.