Zanimljivosti
05.05.2015.

Milionski iznosi: Ovo su najskuplja venčanja

PRINC VILIJAM I KEJT MIDLTON 
 
 
Ovaj kraljevski par imao je najskuplje venčanje među poznatim parovima. Na jedan od najlepših dana u njihovim životima potrošeno je čak 34 miliona dolara. Od toga je čak 32 otišlo na osiguranje. Ostatak novca otišao je na šampanjac, cveće i hranu.
 
 
KRIS HEMFRIS I KIM KARDAŠIJAN 
 
 
Oni su potrošili 10 miliona dolara, a brak im je trajao samo 72 dana. Na svadbi je bilo 500 gostiju. Haljina poznate starlete koštala je vrtoglavih dva i po miliona dolara.
 
KEJTI HOLMS I TOM KRUZ 
 
 
Venčali su se 2006. godine, a za tu prigodu su iznajmili italijanski dvorac iz 15. veka. Njihovo venčanje je koštalo tri miliona dolara, a glumica je bila odevena u venčanicu koju je Đorđo Armani kreirao baš za nju.
 
 
BRED PIT I DŽENIFER ANISTON 
 
 
Ovaj bivši bračni par na svadbu je potrošio million dolara. Venčali su se 2000. godine, a razveli pet godina kasnije… Svima nam je poznato i zašto. Elem, najviše novca otišlo je na njenu venčanicu.
 
VIKTORIJA I DEJVID BEKAM 
 
 
Tadašnji fudbaler i tadašnja “Spajsica” na venčanje su potrošili 800.000 dolara. Venčali su se još 1999. godine, a na ceremoniji im je pevao Elton Džon. Par je sedeo na pozlaćenom tronu, poput neke kraljevske porodice…
 
Izvor: Super Žena 92. net