Kupoholičarske vesti
29.04.2015.

Delta City maturant!

Mali i veliki maturanti, ukoliko sa nestrpljenjem očekujete matursko veče i već dugo razmišljate o idealnoj odevnoj kombinaciji, imamo lepu vest za vas - Delta City će utorak, 5. maj, posvetiti upravo vama kako bi vam pomogao u pripremama za jednu od najlepših večeri. Popusti na aktuelne kolekcije i do 50%, koncert poznatog rep sastava THC La Familija, ali i velika nagradna igra... samo su deo iznenađenja koja će dodatno ulepšati ovaj dan.
 
Kako bi kupovina maturskog stajlinga bila još zanimljivija, maturanti će imati priliku da tokom celog dana učestvuju u nagradnoj igri, a najsrećniji osvojiće vožnju limuzinom na matursko veče za sebe i svoje prijatelje. U obeleženu kutiju u atrijumu Delta Cityja ubacite fiskalni račun sa iznosom većim od 1000 dinara zajedno sa svojim podacima. Fiskalni račun mora da bude za kupovinu obavljenu istog dana, 5. maja u Delta Cityju.
 
A za kraj – žurka!
Nakon kupovine „baš tog“ stajlinga za matursko veče, posetioci će uživati, od 20 sati, u koncertu popularnog rep sastava THC La Familija, poznatog po košarkaškoj himni „Igraj i pobedi“, a žurku će upotpuniti i odličan DJ set, uz aktuelne klubske hitove.