Kupoholičarske vesti
28.04.2015.

GOMEX - Renoviran još jedan objekat!

Renoviranjem i osvežavanjem maloprodajnog objekta "Gradnulica" u istoimenom zrenjaninskom naselju, naša kompanija nastavila je planirane radove koji su najavljeni početkom ove godine, a kojima su obuhvaćeni objekti kako u gradu Zrenjaninu, tako i oni koji se nalaze na teritoriji Vojvodine i Šapca.
 
Obimni poslovi na preuređenju "Gradnulice" završeni su u planiranim rokovima. Ovim projektom, prodajni kapaciteti "Gradnulice" povećani su za čak 30% čime je dodatno omogućeno asortimansko "osnaživanje" odnosno povećanje broja artikala koji se sada nalaze u ponudi ovog objekta.
 
Spoljašnost objekta "Gradnulica" renovirana je i dizajnirana tako da ne odstupa značajno od okolnih građevina koje se nalaze u ovom delu Zrenjanina. Celokupna unutrašnjost prodavnice uređena je u skladu sa standardima za maloprodajne objekte GOMEX-a, što podrazumeva nove police za izlaganje robe za olakšanu kupovinu, postavljanje uspravnih i horizontalnih zamrzivača proizvedenih po visokim evropskim zahtevima, kao i opremanje mesare uz još bogatiju ponudu mesa i prerađevina od mesa.
 
Radno vreme maloprodajnog objekta "Gradnulica" je od ponedeljka do subote od 06:30 do 21:00h, a nedeljom od 07:00 do 13:00h.