Zanimljivosti
19.04.2015.

Ovo su najbolje cipele na svetu!

Cipele na visoku štiklu čine da nam noge i cela figura izgledaju lepše. Ali da se ne lažemo, nisu previše udobne. Možda čak nimalo. Zato neretko nosite nešto da se prezujete kada znate da ćete puno vremena provesti u njima, kao je slučaj na  svadbama, poslovnim večerama, ludoj žurci. Ili se jednostavno izujete, pa hodate bose u povratku iz noćnog života jer vas štipaju sa svih strana. 
 
 
Možete zaboraviti na prljave tabane i bolna stopala, stigao je izum koje smo dugo čekale. Samo jednim klikom, od napornih štikli bićete u baletankama. Bez prezuvanja. O da, napokon se neko setio da napravi obuću sa štiklom koja se skida! 
 
Dizajnerka Tanja Hit Paris kreatorka je ovog genijalnog izuma, a obuću sa skidajućom štiklom ima za svaku sezonu, od sandala, preko baletanki, do čizmica. Potpetica koja se skida može se naći u drugačijim visinama i kupiti odvojeno, tako da za jedan par cipela možete imati pet različitih štikli. Što u visini, što u bojama i dizajnu.
 
 
Tanja kaže da je i sama oduvek maštala o ovakvim cipelama. 
 
- Volim štikle, jer u njima izgledam prefinjeno, a noge deluju duže. Ipak, u njima se brzo umorim. Ove cipele zapravo rešavaju problem koji je žene mučio decenijama – objasnila je ona.
 
Za ove revolucionarne cipele morate izdvojiti malo veću sumu - 260 funti, ali izgleda da vrede svaku paru.
 
 
Izvor: Srbija danas.com