Dešavanja & Promocije
15.04.2015.

Grand kafa Black'n'Easy nova kategorija kafe na srpskom tržištu!

Grand kafa Black 'n' Easy je revolucionarna inovacija u kategoriji kafe; po svemu prava turska kafa, a sprema se brzo i lako, na instant način! 
 
Grand Black’n’Easy kafa sadrži miris, ukus i kvalitet mlevene tradicionalne kafe, a u isto vreme uzima ono što je najbolje kod instant kafe, a to je brza priprema prilagođena vremenu i uslovima u kojima živimo. Ne brinite, nećemo menjati lepu tradiciju ispijanja turske kafe.
 
Samo ćemo omogućiti da se ta tradicija zadrži u modernom obliku i da još duže traje. Najzad ćemo našu omiljenu kafu moći da nosimo u koferu ili tašni na svako putovanje i, konačno, ona će biti prisutna u svim prilikama u kojima je do sada, samo zbog nepraktične pripreme, nedostajala. Zar to nije vrhunska inovacija?
 
»Koliko već decenija nema promena u konzumaciji turske kafe? Evoluirale su samo džezve i šolje, a novi su bili samo brendovi koji nisu menjali, ni razvijali navike i potrebe potrošača. Ali, potrebe su se ipak vidno promenile. Grand kafa je to primetila i hrabro im krenula u susret«, kaže Slavica Lalović, marketing menadžer u Grand kafi.
 
»Ovo je prilika da se i mladoj generaciji predstavi turska kafa u onom obliku koji prvenstveno prati njihov način života: Oni su nestrpljivi, žive brzo, traže zadovoljenje potrebe odmah i ne razmišljaju mnogo unapred. Zato im savršeno odgovara turska kafa spakovana u pojedinačnu kesicu koja se priprema jednostavno, tako što se sadržaj iz kesice sipa u šolju i prelije vrućom vodom,« poručuju iz Grand kafe.
 
Činjenica je da ništa ne može da nas razbudi tako dobro kao šoljica turske kafe i zato je ona potrebna svima, i mladim i starijim generacijama. Pogotovo onima koji kafu piju više iz potrebe za stimulacijom i buđenjem, nego za uživanjem.
 
Jednostavna za pripremu, poznatog mirisa i ukusa, Grand kafa Black’n’ Easy će lako pronaći svoje mesto u svakom domu, kancelariji, u bilo kom delu dana kada je potrebno podići energiju uz predah uživanja u omiljenoj turskoj kafi. Svi koji vole da uživaju u turskoj kafi pijuckaju svoju kaficu natenane, sada će sa lakoćom na bilo kom mestu uživati u prepoznatljivom ukusu Grand kafe, na nov način, bez džezve! 
 
Grand kafa Black'n'Easy je zato sinonim za metamorfozu, regeneraciju, promenu, revoluciju. Inovativna i praktična, ova kafa je uspela da pomiri različite svetove uživanja u pravoj turskoj kafi i jednostavnu pripremu instant kafe, a očuva prepoznatljiv kvalitet, i miris i ukus Grand kafe.