Dešavanja & Promocije
08.04.2015.

Uskrs u Forumu!

Pozivamo sve klinceze i klince kao i sve dame koje misle da dobro kuvaju da nam se pridruže na tradicionalnoj uskršnjoj nedelji koju organizujemo od 6. do 10. aprila. U susret najvećem hrišćanskom prazniku za vas smo pripremili posebna sniženja do 50 odsto, specijalnu radionicu za najmlađe kao i kulinarsko takmičenje.
 
Svakog dana u periodu od 6. do 9. aprila, od 14 do 17 časova, zajedno sa Dečjim centrom iz Niša, organizujemo radionicu u kojoj će naši najmlađi posetioci imati priliku da farbaju uskršnja jaja. Poseban žiri odabraće najlepša na Veliki petak 10. aprila, a tog dana Forumovi specijalni gosti biće i omiljeni niški klovn i uskršnji zeka, koji će se družiti i fotografisati sa mališanima.
 
Takođe na Veliki petak, niške domaćice dobiće priliku da pokažu svoje umeće u spremanju interesantnih, posnih, uskršnjih đakonija. Pobednice očekuju vredne nagrade, a posetioce Foruma lepa zakuska. Sve zainteresovane dame mogu se prijaviti na takmičenje na broj telefona 522-229.
 
Forum šoping centar će na Veliki petak 10. aprila raditi skraćeno, od 10 do 18 časova, dok će na Uskrs, u nedelju 12. aprila, biti neradan dan.
 
Forum će u subotu 11. aprila raditi puno radno vreme od 10 do 22 časa.