Dešavanja & Promocije
07.04.2015.

Rođendansko sniženje u Cineplexx-u!

Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx u Srbiji zakazano je za ponedeljak, 13. april, uz sjajnu ponudu za sve posetioce. Na svoj rođendan Cineplexx nagrađuje verne goste sa specijalnom cenom karte za sve projekcije, koja će u bioskopu Cineplexx Delta City biti 250 dinara! Ista cena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova.  
 
Posetioci će na rođendan bioskopa Cineplexx moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su i “Paklene ulice 7”, “Kod kuće”,“Pepeljuga”, domaće ostvarenje “Ničije dete”, dok će zaljubljenici u indijsku kulturu imati priliku da uživaju pretpremijerno u filmu “Best Exotic Marigold Hotel 2”. 
 
Radno vreme bioskopa će toga dana biti produženo, tako da će blagajne biti otvorene za sve posetioce već od 11 časova. U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci bioskopa će imati priliku da uživaju u specijalnom programu pripremljenom samo za njih. 
 
Rođendanske ulaznice su već od danas u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx, dok se program može pogledati na sajtu www.cineplexx.rs.