Dešavanja & Promocije
06.03.2015.

Sniženje je najbolji poklon za dame

Da se ne lažemo! Čak i ljute feministkinje neće ostati ravnodušne ako na taj dan dobiju nešto što vole. U želji da skratimo muke vašim muškarcima u izboru pravog poklona, a i vas dame da poštedimo razočaranja ako vam se on ne sviđa, predlažemo vam da za vikend posetite Fashion Park Outlet Centar Inđija. 
 
Ako ste poželele nove farmerke, cipele, torbu, ili komad nakita tamo ćete ih naći i to na popustu. Povodom dana žena većina prodavnica u Fashion Park Outlet Centru Inđija odobrava dodatnih 20 odsto popusta na već snižene cene. Sniženje je počelo 4. marta i trajaće sve do nedelje, kada je i praznik žena.
 
Ovo vam može biti prava prilika da se ponovite komadima iz prolećnih i letnjih kolekcija, zato što će i oni biti jeftiniji za petinu. Ne zaboravite ni sunčane naočare i sačekajte prve prolećne dane spremne! U akciji učestvovuju Guess, Fashion Company Outlet, Reebok, XYZ Outlet, Adidas, Time Out i mnogi drugi.
 
 
Mart je mesec posvećen damama i tim povodom prodavnice adidas i reebok pripremile su iznenađenje za njih. 
 
Svaka kupovina u martu  će biti nagrađena i to - za kupljena dva ženska artikla, dobićete 20% popusta a za kupljena 3 ili više ženskih artikala dobijate popust od 30% na već snižene outlet cene. Ova ponuda važi za sve ženske artikle od obuće, preko garderobe, do aksesoara.