Dešavanja & Promocije
02.03.2015.

Sajam za žene: Sve za dame na jednom mestu

Oko 30 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju, knjiga, časopisa, filmova, muzike. Neki izlagači su pripremili  i kreativne radiocice u kojima će dame moći da učestvuju i da se takmiče se. Za najbolje se spremaju vredne nagrade.
 
Dame će uživati u svemu što ih očekuje na ovoj manifestaciji, a njihove jače polovine će moći da ih obraduju poklonima, koje će ovde naći po specijalnim popustima. 
 
 
 
Veliko interesovanje je za veoma popularan Ženski kutak portala "Žena" u kojem će posetioci moći da se posavetuju sa stručnim licima iz oblasti nege svake savremene žene. Astrolog će im otkriti šta ih očekuje u budućnosti, tu će biti i šminkeri i frizeri koji će se potruditi da dame tog vikenda zasijaju posebnim sjajem, a pripadnice lepšeg pola imaće priliku da se posavetuju i sa fizioterapeutom i ostalim stručnim licima iz raznih oblasti.
 
Oranizatori zajedno sa partnerom šoping  centrom „Mercator“, kao i sponzorima manifestacije, " B.U." i "Bioten" pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady vikenda.
 
 
Izvor: zena.blic.rs