Dešavanja & Promocije
21.01.2015.

Gomex - Akcija Čep za hendikep

Tokom poslednja tri meseca 2014. godine, svi prodajni objekti GOMEX-a uključili su se u ovu humanitarnu aktivnost. Za potrebe prikupljanja čepova, naša kompanija realizovala  je marketinšku kampanju kojom je pozvala svoje potrošače na humanost. Čepovi su se, po unapred utvrđenoj dinamici, isporučivali i skladištili u Distributivnom centru u Zrenjaninu, odakle su prosleđeni na dalju obradu. 
 
Akciji "Čep za hendikep" odazvao se izuzetan broj naših potrošača, koji su na taj način doprineli da Udruženje paraplegičara Banata obezbedi invalidska kolica za potrebe svojih članova. 
 
Članovi Udruženja izrazili su zahvalnost kompaniji GOMEX i posebno istakli činjenicu da je ovo najbolje organizovana akcija od kada je projekat "Čep za hendikep" startovao. "Ogromna pomoć u realizaciji akcije prikupljanja čepova leži i u činjenici da je GOMEX ponudio svoju infrastrukturu, vozni park i ostale resurse sopstvenog sistema, pa su rezultati akcije ovako impozantni" - izjavio je za medije Goran Perlić, predsednik Udruženja paraplegičara Banata. 
 
Na zahtev naših potrošača, prikupljanje čepova nastaviće se i tokom 2015. godine.