Dešavanja & Promocije
28.12.2014.

Zimski šoping po (još više) sniženim cenama!

U našim radnjama Sportina, Luna, Time Out, Ivko, Legend, N Fashion, Springfield, Benetton, ali i u svim ostalim, možete nabaviti odličnu zimsku garderobu, jakne, obuću i aksesoare po povoljnim cenama. Trendi čizme ili možda salonke zanimljivog dezena pronađite u radnjama Nursace, Office Shoes, Planika.
 
Za najluđu noć pronašli smo razne haljine, kako one crne, klasične, tako i one u zanimljivim bojama i za svaku vrstu građe. Znamo da je muškarcima često problem da odaberu novogodišnju kombinaciju ali među brojnim modelima košulja i džempera sigurno će pronaći nešto po svom ukusu.
 
Ipak, nemojte biti sebični, mislite i na novogodišnje poklone J U našem Centru možete pronaći razne modne dodatke, gedžete, čestitke po cenama pristupačnim za svaki džep. A kako najviše volimo da obradujemo naše najmlađe, obavezno svratite i u Lavirint i Dexy Co Kids radnje koje vam nude specijalne popuste na igračke.
 
Nismo zaboravili ni vas koji ćete dočekati Novu godinu na planini! BS Beosport je pripremio neviđene popuste za ljubitelje skijanja. Opremite se od glave do pete i pritom uštedite.
 
Nakon šopinga ne zaboravite da popijete kafu u nekom od naših kafića, a vaši najmlađi se mogu i besplatno fotografisati sa Deda Mrazom koji ih čeka na druženju svakog dana od 12 do 18 časova, do 28. decembra.
 
Srećan šoping i srećni IMMO praznici!