Dešavanja & Promocije
27.12.2014.

Deda Mrazovi na motorima osvojili Beograd

Predstavnik organizacije "BG bajkers" Ivan Pavlović rekao je da je reč o organizaciji motociklista koja je samostalno prikupila sredstva od kojih su napravili 300 paketića za decu i omladinu ometenu u razvoju u Domu u Sremčici i naglasio da je akcija organizovana već osmi put.
 
"Deca se najviše raduju nama, najviše se raduju našem kontaktu tamo, da se zagrlimo, da se družimo, jer njima je to bitno. Paketići su normalno nešto što ih obraduje kao i svu decu, ali pažnja je nešto ključno i zbog toga ih mi obavezno posećujemo poslednje subote u godini", istakao je Pavlović.
 
On je dodao da paketići sadrže desetak artikala, a da su ove godine obratili pažnju i na decu koja imaju celijakliju, odnosno koja moraju da jedu hranu bez glutena, pa su zbog toga napravili desetak paketića sa proizvodima bez glutena.
 
U Domu je organizovano druženje sa fotografom koji će svako dete pojedinačno fotografisati sa nekim od Deda Mrazova i koje će odmah biti i odštampane.
 
"Naša misija jeste da se brinemo o deci koja nemaju roditeljsku pažnju", naglasio je Pavlović i dodao da u sklopu današnje akcije idu i u Dom u Kulini i da njima nose pelene, jer im je to potrebno.
 
Slike sa ovog događaja pogledajte ovde.
 
Izvor: Tanjug/b 92