Saveti za dobru kupovinu
17.12.2014.

Otkrivamo: Kako da se oslobodite napetosti i stresa?

Probudili ste se ukočenog vrata? Leđa Vas bole? Imate slabu cirkulaciju ili sportsku povredu? Na poslu ste umorni od napornog rada ili dugotrajnog sedenja ili stajanja? Noge su Vam otekle ili su Vas nažuljale nove cipele? Želite da smršate?
 
Koliko ste puta samo pomislili, „Eh da mi je sada jedna ugodna masaža...“?
 
Da li ste već čuli da Vam za profesionalnu masažu ne treba ništa osim aparata za masažu? Više ne morate da gubite vreme na zakazivanje i odlazak u salon niti da izdvajate brdo para za profesionalne masere jer sada možete uživati u prijatnoj masaži u udobnosti Vaše kuće. 
 
Na Vama je da odaberete da li želite masažu celog tela ili parcijalnu. Naša preporuka je da ih isprobate sve jer prijatne vibracije masažera deluju opuštajuće na celo telo. 
 
HIT No 1. Ultra mekane vibrirajuće papuče
 
 
Za umorne noge i stopala tu su naše nezamenljive Ultra mekane vibrirajuće papuče koje će vas zagrejati, poboljšati perifernu cirkulaciju i opustiti vas u hladnim zimskim danima. 
 
HIT No 2. Cellu 5000 - Vakuum masažer za eliminaciju celulita
 
 
Za sve one koji žele da smršaju, otope masne naslage, zategnu kožu i mišiće toplo preporučujemo popularni i efikasan Cellu 5000 - Vakuum masažer za eliminaciju celulita
 
HIT No 3. Magičan jastuk za masažu vrata i glave
 
 
Osobe koje dugo sede ili često putuju idealan je masažer  - Magičan jastuk za masažu vrata i glave koji možete da postavite na stolicu, fotelju ili sedište u vozilu i uživate u relaksirajućoj masaži ukočenih ramena, vrata i glave.
 
HIT No 4. Manipol Body - Masažer za mršavljenje, celulit i relaksaciju
 
 
Za bolove i napetost u mišićima tu je klasičan multifunkcionalan Manipol Body - Masažer za mršavljenje, celulit i relaksaciju. Ovaj čudotvorni masažer, ne samo da pruža efekat vežbanja, već i oslobađa od bola u mišićima, otklanja ukočenost, a uz to opušta celo telo od stresa i napetosti.
 
HIT No 5. Benice 4 u 1 - Profesionalni masažer
 
 
Za one prefinjenog ukusa i viskokih kriterijuma, tu je Benice 4 u 1 - Profesionalni masažer nove generacije. Ovaj fantastičan masažer je poboljšana verzija Manipol Body masažera, sa još više nastavaka i više funkcija.
 
Detaljan pregled, upotreba i dodatne funkcije svih naših praktičnih masažera pregledajte OVDE.
 
Kada jednom doživite osećaj opuštenosti tela neverovatnu učinkovitost, nećete moći da živite bez naših korisnih i krajnje funkcionalnih masažera.
 
I to nije sve! Uz sve naše ekskluzivne modele masažera dobijate i 2 godine garancije!
 
Da masaža postane svakodnevni užitak!
 
Vaš web shop Kuda u kupovinu