Dešavanja & Promocije
16.12.2014.

Doživite zimske praznike u čarobnom gradu

Ne zaboravite da rezervišete svoje mesto u Magičnom vozu – prijavite se za aktivnosti kod našeg promo tima, koji vas svakog dana čeka na početnoj stanici Čarobnog grada.
 
Važno novogodišnje obaveštenje: svi mali putnici na našem magičnom putovanju dobijaju poklon!
 
ČUDA, ČAROBNJACI, IRVASI I VILE
Dečije kreativne radionice
ponedeljkom, utorkom i sredom od 14h do 20h
 
Božićni i novogodišnji praznici su najlepše vreme u godini za najlepše bajke. Dovedite svoje mališane na čarobne kreativne radionice na kojima se pričaju priče, crta, igra, stvara i ludo zabavlja – uz Čarobnjaka iz Oza, Alisu u Zemlji čuda, Deda Mraza i Pepeljugu!
 
MAGIČNO  NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE KROZ KRALJEVSTVO OZ,
02.12-03.12. od 14h do 20h
 
Dobra vila Glinda je tu da decu povede u kraljevstvo Oz i upozna ih sa svojom omiljenom prazničnom pričom. Uz mađioničara koji će malim putnicima otkriti trikove dostojne Čarobnjaka iz Oza i likovnu radionicu mališani će se odlično zabaviti i naučiti neke nove i lepe stvari.
 
MAGIČNO NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE KROZ ZEMLJU ČUDA,
08.12 – 10.12. od 14h do 20h
 
Alisa je spremna da mališane povode u Zemlju novogodišnjih čuda -  uz zanimljive priče i likovnu radionicu za izradu najčudesnijih novogodišnjih čestitki!
 
MAGIČNO PUTOVANJE KROZ SVET DEDA MRAZA,
15.12 – 17.12. od 14h do 20h
 
Deda Mraz je tu da sa decom podeli svoju omiljenu novogodišnju priču – onu o Irvasu Rudolfu crvenog nosa, ali i da ih na likovnoj radionici upozna sa zanimljivim tehnikama pravljenja novogodišnjih ukrasa.
 
MAGIČNO NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE KROZ PEPELJUGINU BAJKU,
05.01 – 06.01. od 14h do 20h
 
Jedna od omiljenih junakinja dečijih bajki, Pepeljuga, tu je da mališane povede na mali novogodišnji bal – uz bajke, plesne igre i kreativnu radionicu punu lepljenja, bojenja i ukrašavanja.
 
NOVOGODIŠNJE POZORIŠNE ČAROLIJE - Pozorišne predstave za decu četvrtkom (04.12, 11.12, 18.12, 08.01.), u 17h i 19h
Povedite najmlađe za ruku i prepustite ih pozoričnoj čaroliji na sceni Ušće Čarobnom grada: na repertoaru su praznične dogodovštine Deda Mraza i njegovih prijatelja: Deda Mrazova čarobna kuća, Deda Mrazov krug oko sveta, Deda Mrazova čarobna lampa i Novogodišnja zavrzlama.
 
BUDI JUNAK PREDSTAVE!
 
Interaktivne predstave za decu petkom (05.12, 12.12, 19.12, 09.01.), u 15h, 17h i 19h
 
Čarobni grad ne bi bio to što jeste da se u njemu ne dešavaju čudesne i neverovatne stvari – kao što su pozorišne predstave u kojima ste vi glavni junaci! U ovim uzbudljivim I popularnim pričama, mališani imaju priliku da i sami učestvuju na sceni i kreiraju predstavu zajedno sa glumcima. Ne propustite magični doživljaj u predstavama Petar Pan I novogodišnji sjaj, Alisa u zemlji novogodišnjih čuda, Snežana i sedam patuljaka sa jelkom i Mala Sirena I novogodišnja pesma!
 
OSMEH ZA DEDA MRAZA
 
Slikanje sa Deda Mrazom
21.12. – 29.12. od 12h do 20h
 
Dovedite svoje mališane da se slikaju sa najomiljenijim dekom na svetu!
 
NAJBOLJI POSAO NA SVETU
Konkurs za Deda Mrazove asistente
30.12. od 12h do 20h
 
Ako obožavate Novu Godinu, verujete u čuda i uživate u tome da svima oko sebe donosite radost, imamo pravi posao za vas! Prijavite se za poziciju Deda Mrazovog pomoćnika, isprobajte kako izgledate sa belom bradom i crvenom kapom, pomažite Deda Mrazu u poslu i uživajte u novčanoj nagradi koja sledi najboljem Deda Mrazovom pomoćniku.