Dešavanja & Promocije
27.11.2014.

Praznične radosti u Sportini!

Napokon stiže doba godine kada sebe i svoje najbliže, bez griže savesti možete obradovati nekim poklonom, recimo komadom odeće kao što je predivan džemper, crna haljinica ili moderna jakna, koju već duže vreme gledate u izlozima naših radnji. 
 
Potražite dobar razlog za skitnju po radnjama, u kojima je modna jesenja sezona na vrhuncu. Neka bude u skladu s veselim decembrom koji uskoro stiže u punom sjaju.
 
Članove Kluba Sportina Group čekaju specijalne pogodnosti! Kao članove Kluba Sportina Group pozivamo Vas da iskoristite 30% popusta na sve artikle i pripremite se za lepe događaje koji svakako stižu. Zar ne? Stižu praznične radosti...
 
Posetite radnje SPORTINA, TOM TAILOR, TOM TAILOR DENIM, SIX, PARFOIS, ESPRIT i SPORTINA OUTLET (IMMO CENTAR).
 
U akciju nisu uključene radnje Tom Tailor Outlet i Sportina Outlet u Inđiji. U radnji Sportina Outlet u Immo centru popust ne važi na kupovinu artikala sa sniženja i Six artikala. Akciju mogu iskoristiti samo članovi koji su se u Klub učlanili do 26.11.2014. Popusti se ne sabiraju, akcije se međusobno isključuju. Popust se obračunava na kasi samo uz priloženu ličnu karticu pogodnosti Kluba Sportina Group. Ne važi za kupovinu poklon bonova.