Dešavanja & Promocije
21.11.2014.

Izaberi svog veselog drugara!

Nagradna igra će početi 05. decembra 2014. godine, odvijaće se u skladu sa ovim Pravilima i trajaće dok traju zalihe poklona.
 
U Promociji će učesnicima biti ponudjeno za zamenu ukupno 215.000 igračaka – po dva različita medvedića, dva različita irvasa i jedan pingvin.
Nagradne igra se organizuje na bazi „garantovane zamene“ za prvih 215.000 učesnika koji budu prikupili potreban broj promotivnih zatvarača Coca-Cole i zamenili ih do datuma predviđenih i na mestima utvrđenim Pravilima.
 
ZAKLJUČNI DATUM PRIJEMA SVIH PROMOTIVNIH ZATVARAČA RADI ZAMENE 03. JANUARA 2015. GODINE ukoliko zalihe nagrada ne bude iscrpljene ranije. 
 
Učesnik treba da prikupi 5 (pet) promotivnih zatvarača od kojih su 4 (četiri) promotivna zatvarača bez slike na unutrašnjoj strani zatvarača, a 1 (JEDAN) je promotivni zatvarač sa slikom zvezdice na unutrašnjoj strani zatvarača. 
 
Centri za zamenu će biti organizovani u objektima isključivo obeleženim promotivnim posterom i to: restoranima McDonalds i u još 1.000 prodavnica prehrambenih proizvoda širom Srbije (isključujući Kosovo i Metohiju) svakog radnog dana i tokom radnog vremena restorana i prodavnica. Svi Centri za zamenu biće označeni pomoću promotivnih postera. Obaveštenja o spisku centara za zamenu i podacima o radnim
danima i radnom vremenu biće saopštavana besplatno preko automatske telefonske službe za informacije Organizatora broj 0800/11-22-33, koja će biti na raspolaganju od 8 do16 h svakog radnog dana za vreme trajanja Nagradne igre.
 
Izvor: Nagradne igre.blogspot.com