Dešavanja & Promocije
20.11.2014.

Topli dom - izložba enterijera

Uživajte u nameštaju firme Forma Ideale, koja vam predstavlja postavku dnevnog boravka i spavaće sobe u Stadion SC, a nudi i veliki broj saveta i mogućnosti za uređenje vašeg prostora.
 
Pogledajte najbolju Eglo rasvetu i saznajte koje osvetljenje će najviše odgovarati vašem domu, a uz JUB boje i lakove otkrijte savršenu nijansu za zidove svog prostora. Pogledajte najlepše tepihe i druge vrste podova poznate Galerije podova, koji mogu upotpuniti vaš topli dom. Možete saznati i sve o novitetima u domenu grejanja uz norveške radijatore firme Rovex.
 
Budite deo programa na manifestaciji „Topli dom“, 29. novembra od 12 do 16 časova tokom koje ćete moći da napravite najbolju kombinaciju dnevnog boravka, a troje najkreativnijih osvojiće vredne nagrade.
 
A dok roditelji budu kombinovali boje, lakove, podove, nameštaj, grejanje i rasvetu, mališane će zabavljati Dreamland radionica crtanja. Roditelji ovom prilikom mogu prijaviti decu za učešće u konkursu „Moja soba“, tokom kog će mališani crtati svoj kutak iz snova, a najlepša tri rada osvajaju vredne nagrade. Svoje mališane možete prijaviti putem e-mail adrese office@stadionsc.rs ili u inbox Facebook stranice www.facebook.com/StadionShoppingCenter .
 
Najmlađe posetioce čeka lego avantura, a za sve, tu je oslikavanje metodom dekupaža uz našeg majstora ove veštine Milu Tripković. Mališani će uživati i uz klovna balondžiju, kao i u face paintingu, dok će odrasli posetioci birati svoj enterijer iz snova.
 
Program:
 
12-16h – Kompjuterska izrada dnevnog boravka
12 -16h – Stručnjaci pomažu posetiocima da naprave najbolju kombinaciju podova, boja i lakova, nameštaja i rasvete u svom domu, kao i raspored radijatora u prostoru
12 -14h – Dreamland radionica crtanja
12 – 15h – Radionica oslikavanja metodom dekupaž tehnike u realizaciji Mile Tripković
14 – 16 – Lego radionica
14 – 16h – Klovn balondžija i face painting
15- 16h- Saveti Feng Shui stručnjaka